تاثیر دما بر شیرینی
طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.
شیرینی از رابطهی مستقیم دما پیروی میکند.
بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود
آشپزخونه
دما ,شیرینی ,شیرین ,میشود ,هرچه ,طعم ,طعم شیرین ,حس میشود ,میشود ؛ ,؛ و ,و هرچهمنبع
طرز تهیه غذا محلی و دوغ محلی و نان محلی
طرز تهیه آش رشته خوشمزه به همراه دستور پخت دو غذای دیگر
طرز تهیه املت و مارمالاد هلو
طرز تهیه 5 مدل شیرینی مجلسی
آش شله قلمکار
آش شوربا