در طبخ آش شله قلمکار از سبزیجات معطر و مخصوص آش مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوباتی چون نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست یا گردن بی استخوان استفاده می شود و در آخر با نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین و سرو می شود.


آشپزخونه آش ,قلمکار ,شله ,استفاده ,آخر ,بی ,می شود ,آش شله ,شله قلمکار ,در آخر ,شود ومنبع

طرز تهیه غذا محلی و دوغ محلی و نان محلی

طرز تهیه آش رشته خوشمزه به همراه دستور پخت دو غذای دیگر

طرز تهیه املت و مارمالاد هلو

طرز تهیه 5 مدل شیرینی مجلسی

آش شله قلمکار

آش شوربا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ساختمان آنلاین انواع طرح توجیهی سرمایه گذاری شب سفید فلنج استیل Brooksj1znjk blog رمان و داستان های ترسناک Arak Hack اینجا همه چی هست قیمت ورق و لوله مانیسمان Web